کتاب ما فقط به عشق نیاز داریم و یک بالش نرم نرم اثر پیتر اچ رینولدز و هنری راکت رینولدز ترجمه پریسا هاشمی طاهری نشر پرتقال

0
از 0 رای

0دیدگاه

شناسه محصول: K-20005
ویژگی های محصول
+ اطلاعات بیشتر
قفسه:
فروشگاه مداد آبی

3 در انبار

  • ارسال توسط مداد آبی
290,000 تومان
بروزرسانی قیمت: 8 تیر 1405

با خرید این محصول 14 امتیاز دریافت کنید (به ارزش 9,800 تومان)

مرا اگاه کن


از طریق:
ثبت

نقد و بررسی

کتاب ما فقط به عشق نیاز داریم و یک بالش نرم نرم اثر پیتر اچ رینولدز و هنری راکت رینولدز ترجمه پریسا هاشمی طاهری نشر پرتقال

«ما فقط به عشق نیاز داریم و یک بالش نرمِ نرم» کتابی است در ستایش عشق و قدرت حقیقی آن که پیتر اچ. رینولد آن را همراه با پسر کوچکش نوشته است. بابا و کوچولوی قصه‌ی ما می‌دانند برای زندگی به خیلی چیزها نیاز دارند. اما آن چیزی که از همه مهم‌تر است چه چیزی‌ست؟ بله! عشق! و خب وقتی یک بالشت نرمِ نرم هم باشد همه چیز معرکه می‌شود.
نویسنده‌ی کتاب‌های پرمخاطب «پسری که کلمه جمع می‌کرد»، « بیا خیال ببافیم» و «چیزی بگو»، در این کتاب تصویری هم سراغ مفاهیم اساسی در دنیای کودکان می‌رود. این کتاب قصه‌ای است که هر بچه‌ای با خواندنش سفری را برای درک محبت و دوست داشتن آغاز می‌کند.

نمایش بیشتر - بستن

مشخصات دیگر
نوع جلد

زبان کتاب

اندازه کتاب

تصویرگر

نوع کاغذ

نوبت چاپ

سال چاپ

ناشر

مترجم

مؤلف

وزن

150 گرم

ابعاد

1 × 23 × 23 سانتیمتر

امتیاز کاربران به:

کتاب ما فقط به عشق نیاز داریم و یک بالش نرم نرم اثر پیتر اچ رینولدز و هنری راکت رینولدز ترجمه پریسا هاشمی طاهری نشر پرتقال (0نفر)
کیفیت ساخت
0
ارزش خرید به نسبت قیمت
0
امکانات و قابلیت ها
0
سهولت استفاده
0

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه ارسال کنند.

نظرات کاربران

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

محصولات مشابه