کتاب قصه ها عوض می شوند 9 (علاءالدین) اثر سارا ملانسکی ترجمه سارا فرازی نشر پرتقال

ویژگی‌ها

ناشر

مؤلف

مترجم

نوبت چاپ

اندازه کتاب

ارسال رایگان

برای سفارشات بالای 1 میلیون تومان

3 عدد در انبار

امکان ارسال توسط پست به سراسر ایران
امکان ارسال توسط پیک (مخصوص تهران)

299,000 تومان

3 عدد در انبار

خلاصه

در جلد نهم از مجموعه‌ی «قصه‌ها عوض می‌شوند»، دوباره با ابی و جونا همراه می‌شویم. ابی و جونا این‌بار به کمک آینه‌ی جادویی‌ به داستان علاءالدین سفر می‌کنند و حسابی هیجان‌زده‌اند. توی این قصه چراغ جادو می‌تواند آرزوهایشان را برآورده کند، اما غولی که آن‌ها می‌بینند اصلاً مثل غول قصه‌ی علاءالدین نیست و کمکشان نمی‌کند. اگر آرزوهای علاالدین برآورده نشود، او نمی‌تواند با شاهزاده خانم عروسی کند و تا آخر عمر در کنارش به خوبی و‌ خوشی زندگی کند.
یک مجموعه‌ی جذاب که با متن ساده و داستان‌های خلاقانه‌اش، علاوه بر مخاطبان نوجوان، می‌تواند برای بزرگ‌ترها هم خواندنی باشد، مخصوصاً برای تمام آن‌هایی که با قصه‌ها و انیمشین‌های والت دیزنی بزرگ شده‌اند و با آن‌ها خاطره دارند؛ قصه‌هایی که همه‌ی ما از وقایعشان اطلاع داریم، اما این بار قرار است اتفاق‌های دیگری برایشان بیفتد!

توضیحات تکمیلی
وزن 115 گرم
ابعاد 1 × 14 × 19 سانتیمتر
ناشر

مؤلف

مترجم

نوبت چاپ

سال چاپ

Book Language

اندازه کتاب

نوع جلد

نوع کاغذ

Dewey Classification

Congress Classification

تعداد صفحات ۱۳۶ صفحه
شمارگان ۱۰۰۰ نسخه
شابک 9786004621618
دیجی‌کالا: کد کالا (DKP) 2795868
دیجی‌کالا: کد تنوع کالا (DKPC) 38240506
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کتاب قصه ها عوض می شوند 9 (علاءالدین) اثر سارا ملانسکی ترجمه سارا فرازی نشر پرتقال”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 عدد در انبار

299,000 تومان